eikö ole outoa ? minä kirjoitan tänne uutta juttua. ihan outoa. erittäin outoa. todella outoa. buah hah haa !

ruotsin tunnit on tästä päivästä ainakin 2 tuntia eteenpäin kivoja. (tämän päivän tunti mukaan laskettuna.) Antic Cafesta on kiva tehdä esitelmää. Min teen Kanon-osion ja autan Mariaa Bou-kunissa. Krista tekeepi Mikusta ja Terukista. ja sitten siihen pitää tehdä se yleinen systeemi .. ja jotain.

tämän päivän ruotsin tunti oli tänään siis kivakiva. :F oli se sijaisopettaja, jonka lempinimeä en muista vaikka kaikki sössöttivät muille siitä. njo hei hei hei. ruotsin tuntia ennen olevalla välkällä vietiin Kristan kanssa reput ruotsin-luokan naulokkoon ja se keksi mennä heti ATK-luokkaan, koska meillä olisi siellä tunti. sitte hitte. min raahauduin ruotsin luokkaan, koska pelkäsin (pah), että sielä ATK-luokassa ei olisi vielä saanut olla. se ihme mies (sijaisopettaja joo) tuli sitten ruotsin luokaan ja kävi hakemassa Kristan, Juhon ja Ollin sieltä ATK-luokasta (Juho ja Olli = The Aina-Oikeassa-Ja-Parhaita-Kaikessa, eij meille olisi voitu saada mitään, koska he oli siellä.) buah. (keksikää ATK-luokalle synonyymi, kiitos.) se kyseli mein nimet ja sitten hyökättiin sinne .. synonyymittömään-luokkaan.

min mussutin Buruu Berii Tiarassa ja kuuntelin antikua youtubesta (opettaja antoi luvan). taij no oikeastaan kuuntelin Dirun Gardenia, koska olen siihen koukussa. sain minä jotain kirjoitettua ruotsiksi Kanonista joo. Krista kuunteli ayabieta ja kirjoitti Mikusta. :F Maria vaan kirjoitti Bousta, kun eij se kai jrockista tykkää.

oli mahtavaa :
"mikä on perhe ruotsiks ?"
"ent isosisko ?"
"heij, sen piti etsii se nukkuminen mulle !"
"mä en kuule !"
"no jos sä kirjotat."

en min voij muistaa mikä on perhe ja isosisko ruotsiks. :F (:'''''''''''''D)

sitten se tunti loppu. byhyy. ;____________;

voisin alkaa selittää jotain .. joo~
no siis :

MIN KEKSISIN VUODATUKSEN TOIMIMISSYSTEEMIN~!!! jeejeejee~ kumartakaa minua ! n____________________________n no älkää. se menisi yli. ^-^