Mii piirtsin eilen hienon kuvan miusta ja Punamustasta. Mii näyttäisin sen, jos en olisi antanut sitä Punamustalle itselleen. (kerron tästä myöhemmin)

Mein 2 ensimmäistä tuntia oli musiikkia. Ensimmäinen tunti meni johonkin Lucia-kulkue juttuun. Miun mielestä se yks niistä Lucian takana tulevista näytti pojalta. 8'D Mje saatiin sen tunnin lopuksi musankokeet. Mii olin saanut ysin ! 8D Sen tunnin jälkeisellä välkällä mii ja Jenna haettiin se miun piirros mein kotonta. (hyvä juttu sinänsä kun asuu koulusta tien toisella puolella.) Toinen musan tunti oli taas jotain tyhmää ja turhaa.

Liikunta tunti oli taas telinevoimistelua. Mii oppisin seisomaan päälläni. 8D Käsillä osasin jo ennestään seisoa. Liikunta oli jälleen kerran ärsyttävää. En tiedä miksi, mutta minä en pidä liikunnasta. Njoh, ompahan sisäliikuntaa, ei tarvitse raahautua ulos tonne mettään.

Sjihtten meillä oli joku epämääräinen tunti. Mii en meinaan muista. 8'D Meillä olisi pitänyt olla matikkaa, muttei ollut. outoa.

Ruokkiksella Tinja ja Jenna juoksi minu luo. Ne sano että Punamusta oli yksin kaapeilla. Mii kävelin sinne. Sanoin Punamustalle "Öö, anteeks..." Punamusta kääntyi. "Mii tykkään siun tyylistä ja piirsin siusta tämmösen kuvan." Näytin kuvaa ja annoin Punamustalle."Ole hyvä." Mii sanoin ja Punamusta vastas vaan jtn "Ok." tai "Kiitos." Mii lähdin pois ja melkein hyppisin seinillä. 8DDD

Sitten tuli jtn tylsää. Emmii tiedä. Mii pääsin kottiin. 8DMi isain muuten mantsan kokeesta ysin. 8D (miksi musta tuntuu ,että mi isaan vaan ysejä?) Ja Jenna sai... kutosen. outoa. Tai siis silleen, ei se niinkun yleensä koulussa mitään kymppejä saa mjut silti.