Örkkimörkki... *yrittää keksiä mitä teki aamulla" Ai niin ! Jenna ja Hanna tuli meille aamulla niin mentiin yhdessä kouluun.

Hanna on aina ihan outo mesessä. Se ärsyttää sillä entrvälientrväli-jutulla. Koulussa se on ihan oko, mjut mesessä... Sen "nimi" on Mangnusti. Kun sanon sille, että se kirjoitetaan magnusti se vaan että se on sen oma versio. Kun kerron lisää hänen kirjoitusvirheistään sama jatkuu. Tyhmää.

Tänään koulussa oli jotain... Liikuntaa ! Se ei ole kivaa. (huonokunto) Pelattiin tytöt vastaan tytöt ja pojat vastaan pojat. Minä ja Tanja tehtiin tyttöjen joukkueet. Minä valitsin : Jennan (jee !), Tinjan (jee !), Helenen (hyvä korikses, muuten ihan tyhmä) ja Wilman (se jäi jäljelle). Me voitettiin. 8D

Nyt mjoon ihan kotona niinkuin yleensä. Tänään on disco. Partio olis ollut kuudest puol kahdeksaan, mut me peruttiin se kun on se disco. Mii pistän sen uuden hameen, Tinjan lainaaman paidan ja jotain. XD

Tulipas lyhyt. (vai ei?) Taisi olla aika tylsä päivä. Mutta Jenna koski vahingos punamustaan ja mii näin kun se hymyili. (ei siis silloin kun Jenna koski siihen, ei se tainnut edes huomata) Tinja kuuli kun korkokenkätyyppi sano jotain. Mulle ei käy koskaan niin. 8< (Tuo otsikko ei ole muuten mistään biisistä. 8'D)