Saara ja Mirja oli täällä. ^_^ olin käskenyt niiden tulla puoli kolmelta viiva kolmelta, kun minä pääsin vasta kahdelta taidekoulusta. Mjutta nehän oli tietenkin tullut jo n. 10 yli kaksi ! ja me mussitettiin liikennevaloissa, kun kaiken maailman moottoripyöräörkit ajo siel.

no kun min sitten lopulta pääsin kotiin, niin Saara ja Mirja istuivat siinä roskissysteemin edessä, kun eivät olleet uskaltaneet mennä sinne toiselle puolelle, missä oli kuulemma mopomiehiä. (oij, minä muistan kun vielä kolmannella niitä sanottiin mopopojiksi. :'D) sitten min näyttelin ikkunoista mein koulua, ja Saara sanoi mein koulua hienoksi. kiitos. kun oltiin menty hammaslääkärin ikkunoitten ohi ja oltiin siinä ihme aukeamassa, niin min olin menossa katsomaan ovesta sisään, kun Saara ja Mirja meni äkkiä min ohi piiloon sinne seinän taakse kahta 'mopomiestä'. ne sitten tietenkin päätti jäädä siihen ! (ne mopomiehet.) me sitten puoliääneen hihitettiin siellä, kun kukaan eij uskaltanut lähteä pois. kesti kait noin 5 minuuttia ja lopult me ihan pokkana käveltiin niitten ohi koulun pihalle. hienoa. :'D

me sitten keinuttiin siinä vähän aikaa ja mentiin sitten meilleee~ (tekee mieli venyttää sanoja.) suunnattin min huoneeseen ja jotain. sitten työhuoneeseen ja minä .. hehkutiin -moon- Kanaa ? juu ? no sovitaan niin. mein äiti käski pistää sen pois kun eij kukaan sitä tykkää kuunnella. ><'' (ja Mirja ja Saara vain nauro moonille. --')

sitten sitten tapahtui jotain, mjutta me mentiin ulos. SIWAAN~! jätskiä, jätskiä. minä otti jonkun lakritsilakritsi jäätelön (siinä oli vain lakritsia), Saara otti sen puff-jotain (joka kuulemma toiselta puolelta maistui päärynältä ja toiselta puolelta mintulta) ja Mirja otti Magnumin. buah.

mje mentiin Ritvalaan. sitten Halmelaan. Halmelassa keinuttiin ja jotkut ihmiset tuli sinne myös ja se yks pieni tyttö sano äidilleen jotain tyyliin "tuo tyttö on iloisen näköinen, kun sillä on punaiset hiukset." en min muista.

mentiin meille. hypittiin trampoliinilla. varastelin ihmisten kenkiä. ja niin.
hyvää päivän jatkoa.

____________________________

Ranissa oli työntekijöinä ulkomaalaisia. en halua, että minusta tuntui, ettei se pizza olisi hyvää. (kyllä tuntui.) en min tiedä. sjoli ihan hyvää. mutta siellä eij voinut vielä maksaa kortilla ja min äidillä eij ollut rahaa, niin sen pitäisi tänään mennä se maksamaan. sje ihme henkilö eij katsonut edes henkilötodistusta vaikka min äiti sitä tyrkytti. tyhmää.