Mii heräsin aamulla siihen kun mein iskän kännykkä ilmoitti jostain muistutuksesta. Olin puolihereillä ja toivoin, että se muistutuksen ääni loppuisi. Iskä mössötti sammuttamaan sen, onneksi. Sitten mii luin miun kirjaa ja suunnistin tietokoneelle.

Kahdeksitoista miut Ja Tinja vietiin Konserttitalolle missä oli muut hiphopista. Ootettiin Ramaa siinä hetki. Sitten mentiin sisälle pukkariin vaihtamaan esitysvaatteet.

Kaikilla oli punaiset topit (miulla oli miun äitin, joka oli tehtyt olkaimista lyhyemmät) tai t-paidat ja mustat jazz-housut ja sukat (housut miun kaverin ja sukat mein äitin.) Sitten tupeerattiin hiukset ja pistettiin meikit. Mii pistin vain kajaalia. Hiukset pistettiin kauheen ylös ponnarille ja tupeerattiin. Etuhiuksetkin piti pistää pinneillä kiinni ylös. möf. 8l Lakkaa meni suuhun, se maistui pahalta.

Sit tuli ja meni ekat harjotukset siellä. Sitten mi mentiin syömään Heseen. Meillä ol ihiukset niinkuin esityksessä ja esitysvaatteet.

Syömässä sekoilin Tinjan ja Karoliinan kanssa. Kaikki otti juustoaterian. Minä sain kauhean kikatus kohtauksen. Se oli kaameeta.

Kun päästiin takaisin Konserttitalolle ja muutaman vartin päästä oli mein vuoro alottaa esitys. Me odottettiin et päästäis laval. Ne pikkuset kun oli ollut meitä ennen tuli kauheen hitaasti sisään siitä ovesta mistä meidän piti lähtee. siksi mein esityksen alku meni ihan päin tammea. Muuten hyvin se meni ja tälleen.

Sitten tehtiin kaikenlaista ja plaplaplaa. Jos mii tähän jaksotus-osioon kerron siitä kun mii "aloin olemaan" Jatan, Saaran, Jennin ja... sen yhden kaveri. 8D Nekin kuuntelee japsi-musaa. Jatta on ihan sekona An Cafeihiin ja sen Bouhun. 8D Ne ihasteli mun hametta. Sitä jonka ostin sillon Pirjon Bazaarista, sen lolita-tyylisen.

Nyt Jenna tuli meille kun sen äiti ja isä meni pikkujouluihin ja hänen siskonsa Minna meni toiselle kaverilleen. Mi tehdä pizzaa ja katsoa joku Mission Imbossiple tai joku semmonen. möf möf. hyvvee joulua ihmiset. 8>

--

apua. min olin kirjoittanut Jatan Juttana. OMG, OMG, OMG. häpeän todella paljon. anteeksi ihmiset. ;_________________;