Yritin päivällä miettiä mitä kirjoittaisin. Silloin tajusin jotain, mutta nyt en muista mitään. 8'D Mietin hetken ja jatkan sitten.

Mjouh, meillä oli liikuntaa. Tyhmää lämmittelyä, että mennään venyttelyjokujuttu-pisteeltä toiselle. Hyvä juttu oli siinä kun mii näin kun Ekku niitä teki. 8> Musta tuntuu tyhmältä. Taisin tuijottaa sitä ehkä vähän liian selvästi.

Äikän koe oli melko helppo. Nominatiivi, genetiivi, partitiivi... (kyllä, minä luettelen ne kaikki nyt) essiivi, translatiivi, inessiivi, elatiivi, illatiivi, ablatiivi, joku ad ja allatiivi. Teidän iloksenne en selitä mitä kaikki ovat. Siinä oli muuten substantiivitkin ja verbit ja tälleen. Translatiiviin mulla oli muisti sääntö ; "Ihmiset muuttuvat transuiksi." Se ksi pääte kattokaas.

Mii haluun kirjottaa nyt viellä jotain... Mii taidan käydä ostamassa sipsejä tai karkkia Siwasta. Siwa on ainoa kauppa tässä lähellä minne voi kävellä. Juu, mii asun aika korvessa. Kirjoitetaanko Siwa Siwa vai Siva?

Meidän koulussa muuten yks siipi tulvi. 8'D WC oli jotenkin rikki tai tälleen. Niin sen vessan lattia ja vähän sitä käytävää oli veden ja pissan seassa. Kaamee haju. 8'l