Mii en kirjoittanut eilen kun en millään jaksanut. Pakko myöntää unohdin samana päivänä mitä päivän aikana oli tapahtunut.

Ensimmäiset kaksi liikunta tuntia mje tehtiin jotain kuntokorttia. Mii olin Jennan pari (of koors). Piti tehdä jossain ajassa mahdollisimman monta vatsalihasta. Mii en tajunnut sitä ja tein 11. 8'D Jenna teki 21. Että terve. Sitten jotain joittenkin ponnujen ja patjojen kanssa tehtiin. Kun hyppäsin sellasen ponnun tai sen päälle ja siitä öh.. jollekin (sen takana ol ise patja) niin se pongas ihan kauheesti. Mii pelästyin. 8'D

Si meillä oli matikkaa. Pitäisi saada tämä sarja loppuun nopeesti kun koe on ensi viikon perjantaina. törkeetä. Matikkaa on ihan liikaa. Nyt meillä on viellä torstain (ainoa päivä milloin ei ole thö matikkaa) äidinkielen tunti vaihdettu matikaksi. 8l

Ruokailussa mii söin Jennan kanssa (yllättävää). Oli jotain ihmepuuroa joka oli yllättävän pahaa. (koulun puurot on hyviä yleensä. 8'D) Sit siinä oli jotain soppaa kans. Kysyin Jennalta että milloinkohan viimeksi syötiin muitten mein luokkalaisten tyttöjen kans (Tinjaa ei nyt lasketa). Siit on aika kauan.

Äidinkielen tunnista meni pulet siihen kun Juho (mein varaope) selvitti jotain ettei tyyppejä oltu päästetty sisälle luokkaan ja kumeja (niitä joilla pyyhitään lyijykynien jälkeä) oltiin heitelty tyyppejä päin. Miuta ei oltu päästetty sisään ja muuten olin etsimässä Punamustaa. En löytänyt Punamustaa. surkeeta. Kun sitä ettisin kävelin joittenkin vitosen poikien ohi. Yks osotti mua ja kuiskas kavereilleen "Kattokaa tota tyyppiä." outoa.

Loput äikäntunnista tehtiin ryhmät jotka teki näytelmän. Mii olin Tuomaksen, Lenen, Lehtisen ja Hanssin kanssa samassa. Njoh, pakko myöntää ne muut ryhmät oli sellaisia mihin en edes halunnut. Tinja ja Jenna oli samas. möh. Mii olin mein esityksessä joku poliisi ja ne oli jottain vankilassa olevia tyyppejä. (Pako taisi olla ajatuksena, siis se ohjelma.) Ne jottain karkas siin. Ja lopussa mii sanoin "Ja seuravaaksi..." sitten Hans, Lehti, Lene ja Tumppi "Ufopornoa!". Mein luokkalaiset pojat, jes jes.

Sen jälkeen oli mantsaa... Jope tais saada jälkiistuntoo kun sillä on oikeesti joku ongelma mein mantsan opea vastaan. Sitten enkkua ja pim. Koulu loppus. Hannaa ärsytti kun Maria oli kokopäivän hehkuttanut sitä, kun se oli melkein saanut jälkkäriä. (teitä todellakin kiinnostaa.)

Musta tuntuu, että Punamustakin tuijottaa meitä. Se ois aika mahtavaa. Jes jes. emmä tiiä, outoa. sekoilen. *lopettaa kirjoituksen ja sekoilee lisää*