Mii en ole vähään aikaan kirjottanu. Johtuu varmaan jaksamisesta. ^---^

Mjeillä oli aamulla teknistä. Mii sain miun löylykauhan valmiiks ja tälleen. Sain siitä 9-. 8D Oletin, että saisin jonkun seiskan, kun teknisen numerokin on 7. Miuta kaduttaa nyt se etten ottanut käsitöitä. möh.

Sjhitten meijllä oli matikkaa, mjutta me tehtiin näytelmiä. 8D Mein ryhmässä oli minä, Noora, Lene, Jope ja... Tino ! 8'D Nje oli asiakkaita ravintolas ja mii ja Noora oltiin niinkun henkilökuntaa. (mii tarjoilija se oli se joka tekee sitä ruokaa. 8'D) Ne tilas jottain ja mii vaan tylysti niil vastailin. sit se meni silleen. (ei jaksa selittää.)

Äidinkielen tunnil me luettiin jtn kirjaa. Eilen koko luokka oli lukenut kaksi pätkää siitä ääneen. Ja njyt Sini ja Hanna luki kun ne ei ollut eilen. (teitä ei todellakaan kiinnosta.)

Uskonnon tunnila mii sain mun Tutankhamonin valmiiksi. (tuhlattiin uskonto kuvikseen. jes. ^---^) Se näytti ihan 5-3 vuotiaalt. 8'D

Kun meillä sitten seuraavaksi oli ruotsia mje mentiin tietokoneille Opittiin tekemään jtn ruotsi tehtäviä. Mii ruotsasin (käänsin ruoptsiksi) miun piirrustusta, mjutta se oli tyhmää ja menin itekkin tietokoneel.

Kaikk itölläs miuta koko päivän tjän paidan takii. Mitä ihmeellistä tässä on ?! >8l Joo, mi iunohdin tuikun nickin, möö möö... (en jälleen kerran keksinyt otsikkoa.)