koko aamu oli kauhea. kauhee jännitys, että kai sinne miittiin tulee joku. aasikin joskus kahdelttoist soitti et pitääkö tulla sinne päärautatieasemalle. en mii edes tiedä onko Turussa muka jok utoinen rautatieasema. 8'D

kun mii sinne "päärautatieasemalle" pääsin kello oli jotain puol yks. kävin siin sisäl, mjutta jäin kuitenkin ulos siihen portail. melkeen heti aasi tulikin sieltä niitten autolta missä se oli ollut. odoteltiin sitten viellä muita miittiläisiä siinä.

bonny tuli ja osoittautui pikkupissikseksi farkuminarinsa kanssa ja tälleen. pyörittiin välillä sisällä siinä ja mii olsiin halunnut mennä yhteen leikkijunaan, mutta aasi repi miut pois. se joku cinnie tuli kans sinne sitten ja oli ihan samanlainen kun bonny.

odoteltiin siinä ulkona muita, muttei kukaan tullut. sitten häivyttiin ja jossain vaihees bonny ja cinnie käveli pois. me käveltiin aasin kans jotenkin sokkona. joku aika joku vanha mies sanoi mein takan jotain ja mii lähin juokseen. aasi pysäytti miut ja sano iettei saa juosta koska sitten se innostuu.

mentiin aasin kans taalian stockal. jottain siellä sekoiltiin ja tälleen. (mii en jaksa selittää.)

suunnistettiin mäkkiin ja otettiin kummatki isot ranskalaiset. ne oli kauheen suolasia. möh. *epämääräinen* suklaata löydettiin sokokselta ja kummallekkin tul ipaha olo siitä.

akateemisessa kirjakaupassa aasi ei löytänytkään mitään luettavaa matkaksi, kun kaikki aku ankat oli ruotsiks. 8'D mii löysin penkin ja olin liian iloinen. sitten aasi valtas sen ja mii lähin etsimään sille kirjaa.

sjtten aasin piti lähtee ja mi inäin sen isän. ^---^ hassu isä sillä. mii mussutin puolalan koululle ja mein äiti haki miut.

mii ostin muuten ihanan lilan hupparin jossa on valkoisia pilkkuja. ^---^ sain 10 senttiä kun maksoin lahjakorteilla joita minulle on oudosti tullut.