Jos nyt aloitan eilisestä discosta. Koulu näytti ihan oudolta ja en ollut varma olinko nähnyt sen yhden oven ennen. 8'D

Njiin, Jenna tuli meille tuntia aikaisemmin. Sillä oli se sen ostama hame ja jotain. Mii näytin omaksi ilokseni aika hienosti gothic lolitalta. Miulla oli se miun ostama hame ja polveen saakka olevat mustavalkoiset sukat. sitten miulla oli äidin tavallinen valkoinen pitkähihainen sen päällä oli Tinjan lainaama musta röyhelö-toppi. (Saan sen muuten siltä synttärilahjaks. 8D) Sitten vessan kaapista löytämäni 15 vuotta vanha rusetti oli miulla päässä.

En tanssinut kuin hitaita. Se olisi ollut tyyliin sopimatonta tanssia kuin hullu. 8'D Tanssin Pihlavan, Aapon ja Ekun kanssa. Ekku tanssi silleen yliheiluen. 8'D Pyysin Leneä tanssimaan mut se ei halunnut. Nopeissa kappaleissa istuin salin reunalla "tyylikkään rauhallisesti".

Ehkä pitäisi kertoa tästäkin päivästä jotain... nooo... Ruotsista ei tullut läksyä kun sain tehtyä sen kirjeen. ATK:ssa jatkoin esitelmääni The GazettE:sta. FyKe oli taas ihan tyhmää.Historia oli kivaa kun opettaja on niin kiva (huumori). Sitten oli jotain äikkää enää.

Meillä koulussa ei joskus 09.30 aikaan enää toiminut vesiputket. Ruokalla syötiin niiltä pahvi/muovi lautasilta jne. Se oli tyhmää. (yllättävää)

Pieni lisäys viell ätuohon discoon; mii ihastuin Ekkuun tai silleen. Tajusin sen siellä. 8D Nyt toivon että kukaan ei löydä tätä plokia. 8'D