Eilen Jennan äiti värjäsi miun hiukset sinimustiksi niinkuin Jennankin lauantaina. Lilaa ei löytynyt kaupasta nähkääs. 8> http://i91.photobucket.com/albums/k301/Mustikkapiirakka/IM002234.jpg <- miun njyy kuva. 8D Juu, se valo taustalla on meidän keittiössä oleva semmonen kynttiläjoulu-juttu. kyl te tiiätte.

Tämnään koulussa kaikki katso miuta ja Jennaa. Punamustakin katso miuta ! 8DDD (tuo m-ä tuolla "tämnään" sanassa on sitten tarkoituksella. Ü)

Kaksi ensimmäistä tuntia oli turhia/tyhmiä kun oli äikkää ja matikkaa. Onneksi kuvistunnit pelastivat.

Eli mein kuvitunneilla (niitä oli kaks) me maalattii Tutankhamonia. Kullalla, sinisellä ja pronssilla. se oli kylläkin tylsää. Pojat heitteli kumeja. ärh. mein luokkalaiset pojat on niiiiin rasittavia.

Ruotsista meil on koe torstaina. Ett-sukuisten sanojen taivutusta ja imperfektiä hiukan. Tunnilla katsottiin ett-sanojen taivutusta vaan. Me päästiin viis minuuttia liian myhään, koska Susanna (mein ope, jos ette tienneet) halusi jotain käskymuotoa selittäää. Turhaa.

Enkuntunnista en jaksa selittää, joten kerron tämän päivän vaatteistani. jeh. (mielenkiintoista eiks je?) Miulla oli mustat caprit, valkomustaraidalliset polvisukat, punamusta raita t-paita ja musta huppari. Tinja sekotti miut punamustaan hiusteni takia. Mii joutusin pitää koulussa vaelluskenkiä kun ei oo muuta. möf. -.-'' Siksi mii ne mustat säärystimet jalkaani pistinkin.