khoo, eilen oli disco. ;0 joo näitä mjahtavia kasien järjestämiä koululla. olihan siellä nyt ihan kivaa silleen .. (seliseli, siellä oli jee.)

min olin änkenyt tyllihameeni päälle jonkun tavisihmehameen, niin se oli söpösti levee. ^-^ paitanani oli joku Virosta ostettu mitä en ole ennen kertaakaan pitänyt. '---' hiuksissa rusetti (*---*) ja perinteisesti tupeeratut hiukset. (eij tarpeeksi Mana-saman Moi Dix Mois-tyyliin. ;<<) sjittenh~ no juu mustat sukkikset ettei ulkona odotellessa tulis kylmä, ja sitten nje ihanat mustavalkoraidalliset tavissukat missä on rusetit. ^_________^

Jenna tuli joskus kakskyt yli kuusi mjeille. min olin perinteisesti dataamassa, mjutta jo "disco-vaatteet" päällä. (olipa narf sana.) min sit jotain sekoilin ja lopulta päästiin lähtemään. (mitäs kadotin 2 euroa sisäänpääsyn ja sitten löysin jostain muualta 2 euroa ja lopulta ne ensimmäisetkin. eli yhteensä 4 euroa. :----D)

(tjässä tulee nyt ensin hitaitten selostus ja sit tavallisten.) : hitaat kappaleet ja tietenkin niissä tanssiminen on jee. ^-^ min tanssisin Pekosen (buah, Jenna on ihastunu siihen. '--'), Ollin (sjoli narf) ja Pihalavan kanssa. (hii~! kolmesti~! haa~!) min ajatukset oli ihan oudot kun tanssin Pihlavan kanssa. jotain tyyliin : "se hengittää min olkapäihin hii !! (no siihen kaulan ja olkapäiden väliin, kiitos paitani.) sen varpaat koski min varpaita hii !! min tunnen sen (älkääs ajatelko kaksimielisesti niinkuin minä tekisin jos tätä lukisin) kehon hii !!" sekoa vaij mitä ? ^-^''

tavisbiiseissä tanssin mikä on outoa. mje mentiin yksi aika letkajenkkaa (pihlava oli min takana, mjutta hintti-Jaakko (keksin sille lisänimen ^-^) änki mein väliin. (KUOLE, KUOLE, KUOLE !!) pingviinijututkin jonossa meni. (olisin varmaan leijunut loppu illan taivaissa jos Pihlava olisi ollut min takana. *--* kiitos oudot ajatukset.) oltiin jotain 70-luku systeemiäkin .. sitten oli joku outo juttu, kun kaikki tanssi epämääräisesti. Tumppi näytti joillekkin muille pojille jotain juttua (käsi munilla ja toinen ylhäällä.) (min siis katsoin vierestä.) sitten Pihlavakin teki niin, mutta se teki sen "tunteella". (*---* hengenahdistuksia hyvässä mielessä.)

sitten tapahtui taas jotain ja disco jo loppus. (ää~! tahtoo tanssia vielä Pihlavan kanssa~!) njo jee ..

outoa. päivitin tämän systeemin. seuraava päivitys on kait huomenna kun hehkutan Pihlavaa. *--*