Mii huijata, mii kirjottaa eilisen päivityksen jota ei ehtinyt kirjoittaa. Kärsikää ihmiset.

Meil oli musan kokeet. 8l Oli aluksi ensimmäisellä tunnilla koe. Jotain piano-juttuja ja kitara-juttuja. Oli se oikeastaan aika helppo, mutkun mii en tiedä mitään Bb:tä tai Hm:ää. Toisella musan tunnilla me laulettiin Itsenäisyyspäivänä laulua. Me lauletaan se tiistaina. (Koulun edessä. 8/) Joku kohta : "Taivas on sininen ja valkoineen. Jaa tähtöösiää täynnäää!"

Liikunnassa oli telinevoimistelua. nyt ajattelette että minulla oli varmaan kivaa. Melkein väärin/oikein. Liikunta tunti oli kiva, mutta sen jälkeen olin niiiin väsynyt !

Matikan tunnilla silmät ei pysynyt auki, ja sain tehtyä vain ensimmäisen sivun. Onneksi me mentiin sillä tunnilla syömään. Se oli hyvä juttu.

Ruokailussa mii istusin Jennan, Tinjan, Sinin ja Ritan kanssa. Kaikeka häsättiin ja tälleen. Yhtäkkiä Punamusta istus itan viereen. (Muualla ei ollut vapaita paikkoja, heh heh ...) Mii meinasin alkaa käkättää ihan täysillä kun se oli niin hieno juttu. Lopulta se lähti. (8<) Tietenkin Sinillä oli hyvää leipää ja pyysin, että se antaisi mulle palan. Pienen suostuttelun jälkeen se suostui, mutta pudotti sen leivänpalan miun maitolasiin. 8l Käskin sen onkia sen sieltä ylös. niin se kyllä tekikin.

Välkillä me kokoajan etittiin Punamustaa. Musta tuntuu että se tuijottaa meitä. noh, me pyöritään sen ympärillä kuin kärpäset. Ei siis kirjaimellisesti. Katsos, meillä on ainakin 2 : en metrin väli.

Luulin että tästä olisi tullut kilometri kirjoitus muttei tästä tullutkaan. Olen siitä ehkä hiukan vihainen, koska en halua näitten olevan niin lyhyitä. Taidanpa yrittää kirjoittaa huomenna pidemmän. (Du'h, huomenna kirjoitan tämän päivän jutut, ja vasta vkn-loppuna perjantain.)